Hoppa till sidans innehåll

Dag 3 SM.

28 AUG 2021 21:50
Sport- och grovpistolens precisionsmoment startade dagens tävlingar. Även fripistol mix stod på programmet. En ny gren på programmet.
  • Skapad: 28 AUG 2021 21:50

Idag sköt över hundra startande sportpistolens precisionsmoment. Efter fem skjutlag så är ställningen den inför morgondagens duellmoment att fem skyttar har samma poäng(289), det enda som skiljer dem åt är antalet innertior. Den som leder är Anders Bonander följt av Morgan Johansson Cropper, Pontus Nordgren, David Lindström och Jan Olov Danielsson. De följs av två skyttar på 287, men det är fortsatt jämnt mellan resterande också, så utgången är oviss. Damklassen leds av Åsa Edvinsson 281 tätt följd av Liselott Såmark på 280. Damjuniorerna leds av Izabella Frejd.  Bland herrrjuniorerna leder Simon Lander. Damerna och damjuniorerna skjuter en avslutande final för de 8 bästa medans herrarnas tävling är klar direkt efter duellmomentet imorgon.

I grovpistolen var startfältet mindre men det är en öppen klass. Leder gör Morgan på 292, före tätt följande Staffan Juskär och Christer Stenqvist på 290 poäng.Bästa dam ligger endast 8 poäng efter ledaren. Det kan bli en väldigt spännande upplösning.

Fripistol mix drog inte lika många startande som mixstandard, men det beror nog på att grenen fripistol under många år har varit en nästan renodlad herrgren. I den nya grenen fripistol mix vann Vendela Sörensson och Morgan Johansson Cropper före Åsa och Lars Edvinsson, tredje platsen gick till Ann Kristin Jansson och Mats Johannesson. Mer information om hur själva tävlingsutförandet och vilka regler som gäller kommer inom kort att redovisas då det var flera skyttar som inte har koll på hur den här grenen skjuts.

Skribent: Maria Jermolin
E-post: Adressen Gömd
Inbjudningar och resultat
publiceras via
tävlingskalendern.
----------------------------------
OBS!!!!
I och med att gamla
rankingprogrammet tagits
bort behöver du ej maila
resultatlistan.
Ranking hittar du nu på
tävlingskalenderns
sida.
Gäller från nov 2018.
----------------------------------
Regelfråga Pistol? Maila
This is a mailto link
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet


TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...